Foto's maken bij Kasteel De Vanenburg
Foto's maken bij Kasteel De Vanenburg Willomino

Fotowedstrijd bij Kasteel De Vanenburg

20 juli 2020 om 11:31 Recreatie Deel je nieuws

Een fotogeniek landgoed vraagt om een passende wedstrijd. Dagelijks worden er prachtige plaatjes geschoten van onvergetelijke momenten op het 17-eeuwse landgoed van Kasteel De Vanenburg in Putten. Een huwelijksaanzoek bij de theekoepel, een culinair feestje op het bord of een vlinder die voor de camera verschijnt in de bloementuin. Van een geluksmomentje tot een nooit-meer-te-vergeten-mooie-dag. De fotoplekken en -momenten op het landgoed zijn eindeloos. Deze zomer organiseert Kasteel De Vanenburg daarom een fotowedstrijd.

Speciaal voor hobbyfotografen, dagjes-weg-mensen en de gasten die dagelijks op het landgoed te vinden is deze fotowedstrijd. Of een foto nu gemaakt wordt met een smartphone of een professionele camera, elk beeld telt. Wie een unieke beleving op het landgoed op beeld weet vast te leggen, maakt met deelname kans op de hoofdprijs: een overnachting voor 2 personen inclusief ontbijt.

Naast de hoofdprijs kunnen deelnemers ook mee doen voor de publiekprijs. De winnaar van de publieksprijs heeft zijn of haar foto gedeeld op Facebook of Instagram en heeft hier de meeste likes of reacties op gekregen. De winnaar van de publieksprijs wint een 3-gangendiner ‘Menu van de Chef’ voor 2 personen in het restaurant van Kasteel De Vanenburg.

Meedoen met de fotowedstrijd kan tot en met maandag 31 augustus 2020 door een foto te in te sturen via www.vanenburg.nl/fotowedstrijd. In september wordt de winnaar bekend gemaakt.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie