Medewerker overhandigt de boeken aan Fred Verhoef
Medewerker overhandigt de boeken aan Fred Verhoef Eigen foto

Boeken voor de voedselbank

18 september 2020 om 16:18 lokaal Deel je nieuws

In het voorjaar heeft bij Boekhandel Het Boekpunt in Putten de actie ‘geef een boek cadeau’ plaatsgevonden. Hierbij konden klanten voor € 2,50 het boek ‘Koning van Katoren’ of ‘Woeste Willem’ kopen.

Dit boek konden ze uiteraard voor zichzelf houden maar ook doneren aan de voedselbank in Harderwijk, Ermelo en Putten.

Vorige week mochten meer dan honderdtwintig boeken overhandigd worden aan de voedselbank. De voedselbank deelt niet alleen eten en drinken uit, ook wordt aandacht geschonken aan de verjaardagen van kinderen en wordt er gratis kleding beschikbaar gesteld.

Afgelopen jaar heeft de voedselbank een kleine negenduizend voedselpakketten uitgedeeld. Er zijn daar zestig vrijwilligers actief. In Putten werden wekelijk rond de vijfendertig tot veertig pakketten uitgedeeld. Op jaarbasis loopt dit tegen de tweeduizend pakketten in Putten. In de pakketten van de voedselbak worden producten gedaan variërend van brood, zuivel, deegwaren, broodbeleg en nog veel meer. Het Boekpunt wil alle klanten hartelijk bedanken voor het meewerken aan deze actie! De prentenboeken werden overhandigd aan Fred Verhoef, werkzaam voor de voedselbank.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie