Kickbokser Rico Verhoeven en Kunstenares Paula Collewijn
Kickbokser Rico Verhoeven en Kunstenares Paula Collewijn Paula Collewijn

Nunspeetse Kunstenares Paula Collewijn overhandigt een schilderij aan Nederlandse Kickbokser Rico Verhoeven

23 oktober 2020 om 15:15 lokaal Deel je nieuws

Nederlands bekende Kickbokser Rico Verhoeven heeft donderdag 22 oktober meegeholpen met afgeven van afhaalmaaltijden van het Eindhovense restaurant Mood Streetfood dat in het begin van maart opende. 

Kort na de opening moest het restaurant sluiten vanwege de uitbraak van het coronavirus en de coronamaatregelen. Rico Verhoeven was zakenpartner van eigenaar Evaline Wu en zij wilden met het restaurant gezonde gerechten serveren en 'eat & greets' organiseren, waarbij ze met hun klanten in contact zouden komen.  

Het coronavirus gooide destijds roet in het eten en met de afgekondigde coronamaatregelen moet Mood Streetfood wederom de deuren sluiten. Verhoeven besloot daarom om het restaurant een steentje bij te dragen, door te helpen met het afgeven van afhaalmaaltijden aan de klanten. 

Voor mij een mooie gelegenheid het portret persoonlijk aan Rico Verhoeven te overhandigen en even apart met hem te kunnen spreken. Hij was erg onder de indruk van het portret en vertelde mij dat het een mooie plek in zijn huis gaat krijgen.  

 

Kickbokser Rico Verhoeven en Kunstenares Paula Collewijn
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie