vrijwilligers pakken de maaltijd dozen aan van de bezorger.
vrijwilligers pakken de maaltijd dozen aan van de bezorger. l van den Hee

Door weer en ...sneeuw

9 februari 2021 om 14:03 Lokaal Deel je nieuws

              Mensen maken Nederland

In Nederland zetten jaarlijks al 6.7 miljoen mensen zich vrijwillig in voor anderen. En juist in deze tijd geven nog veel meer mensen aan dat zij ook willen helpen om een ander te steunen.

Dat is geweldig, simpel omdat er meer vraag en behoefte is aan maatschappelijke activiteiten, hulp, besturen, natuuronderhoud, plezier, aandacht, schoonheid, veiligheid, dagbesteding, opvang ,….. kortom ‘er voor elkaar zijn’ dan ooit tevoren. En het leuke is dat je daarmee ook kunt ontdekken wat je nog meer kunt en welke waardering je krijgt als je je inzet voor een ander.

Zo zijn er de gehele periode dat er corona is veel vrijwilligers actief geweest voor de inwoners van Putten. Een van die diensten die de vrijwilligers doen vanuit Welzijn Putten is het rondbrengen van maaltijden. Door weer en wind en door sneeuw en gladheid.                                        Deze vrijwilligers komen aan de deur en maken even een praatje om zo te weten te komen of het goed gaat en of er wat nodig is. Wat een fantastische groep mensen!

Wil jij zelf vrijwilligerswerk doen? Kijk dan op de vacaturebank van Welzijn Putten.  https://welzijnputten.nl

Organisatie of vereniging, heb jij belangstelling? Wil je meedoen met deze landelijke campagne ? Kijk dan op  www.nov.nl/mensenmakennederland of neem contact op met Monique Steunenberg van Welzijn Putten via info@welzijnputten.nl

#mensenmakennederland

#vrijwilligers

#vrijwilligerswerk

#welzijnputten

#vrijwilligeinzet

#samenkomjeverder

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie