De jeugd traint in het buitenbad.
De jeugd traint in het buitenbad. Hans Stoffers

Triton Putten traint weer, buiten!

7 maart 2021 om 14:58 Waterpolo Deel je nieuws

De zwemmers én trainers sprongen vorige week een gat in de lucht, toen ze hoorden dat ze weer mochten trainen.

Bosbad Putten heeft het buitenbad gevuld met aangenaam warm water van 21 graden. Al snel kreeg Triton Putten de melding dat ze weer mochten trainen. Achter de schermen is er meteen hard gewerkt om dit te realiseren.
En ja hoor, vrijdag 5 maart was het zo ver. Met een buitentemperatuur van 6°C stonden de bikkels van Triton aan de badrand. Om 17:00 uur stonden de jongsten van Triton te springen van enthousiasme en van de kou, om te kunnen gaan zwemmen. Ook de trainers stonden weer vol goede moed aan de badrand. Drie kwartier later was de training helaas alweer afgelopen. Gelukkig als de zwemmers na een stukje zwemmen waren, gingen ze zich, uiteraard geheel cornonaproof weer omkleden.

Vervolgens was het aan de volgende groep, zwemmers tot 27 jaar, om een verfrissende duik te nemen. Ook zij stonden na al die tijd weer te popelen.
Het is mij wel erg duidelijk geworden wat een tijd zonder trainen en sociaal contact met een mens kan doen. Ik ben ook erg trots dat we dit weer kunnen oppakken en mijn dank is erg groot aan alle mensen die achter de schermen altijd zo hard hun best doen om dit te kunnen faciliteren.

Hans Stoffers, Hoofdtrainer zwemafdeling Z&PC Triton Putten.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie