Flyer Talentendag
Flyer Talentendag eigen foto

Regionale Talentendag DVS33 Ermelo, woensdag 14 april

21 maart 2021 om 16:47 Sport Deel je nieuws

DVS’33 Ermelo speelt met haar selectieteams bij de jeugd al jaren op eenhoog niveau. Alle selectieteams van JO13-1 tot en met JO19-1 spelen op divisie niveau. 

Scouts van vele BVO’s lopen wekelijks langs de sportvelden bij DVS . Ook dit seizoen ontvingen al 8 spelers een uitnodiging voor stagetrainingen.

Het voor de 2e keer winnen van de Rinus Michels Award (Beste jeugdopleiding van Nederland voor amateurclubs) het samenwerkingsverband met Vitesse en de officiële certificering als Regionale Jeugdopleiding geven aan dat de Jeugdopleiding van DVS’33 van hoog niveau is .

DVS’33 Ermelo heeft geen moeite met die belangstelling van de BVO’s. Iedere talentvolle voetballer heeft een droom om profvoetballer te worden en DVS is er trots op om daarin een (kleine) rol te vervullen door het aanbieden van een zo goed mogelijke voetbalopleiding.

Ook afgelopen seizoen stroomden er weer spelers vanuit de Opleiding van DVS door naar clubs als Vitesse en PEC Zwolle .
Om het niveau te handhaven, zoekt  DVS nieuwe talenten uit de regio die het in zich hebben op het hoogste niveau te voetballen én beter willen worden. Mede daarom organiseert DVS op woensdag 15 april met medewerking van opleidingspartner Vitesse een DVS Talentendag voor regionale talenten.

Ben jij een talentvolle regionale speler die hoopt in seizoen 2021-2022 in aanmerking te kunnen komen voor een DVS’33 - selectieteam van je geboortejaar?

Schrijf je in via het mailadres Talentendag@dvs33.nl 

Vermeld bij inschrijving naam, geboortedatum, huidige club/team, telefoon nummer, woonplaats en voorkeurspositie. NB: ook keepers zijn méér dan welkom! 

Programma Talentendag:
Aanvang alle leeftijdsgroepen 18.00 uur tot 19.15 uur Geboortejaren 2006 & 2014  zijn welkom.

De activiteiten staan onder leiding van selectietrainers van DVS’33 Ermelo en Vitesse. Langs de lijn zullen scouts van Vitesse en DVS de verrichtingen van de spelers bekijken.

DVS’33 Ermelo vertrouwt erop dat deelnemers aan de DVS  Talentendag zelf toestemming vragen aan hun huidige vereniging, dan wel de huidige trainer/coach inlichten over de deelname aan deze activiteit.

Vanwege Corona is alles anders. Bij DVS houden wij ons aan de op dat moment geldende regels van de overheid en de KNVB .

Zo nodig ontvangen de deelnemers hierover persoonlijk bericht.

Zie ook: www.dvs33.nl/1/5374/regionale-dvs33-ermelo-talentendag 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie