Lokale Siriboon deelt een over/nodig voedselpakket ui
Lokale Siriboon deelt een over/nodig voedselpakket ui Natasja Kelder Siam Care Foundation Thailand

Voedselpakketten aan Covid-19 families via Siam Care Foundation Thailand

25 juli 2021 om 21:54 Lokaal Deel je nieuws

Dankzij een royale gift , van Kringloopwinkel Over / Nodig aan de Achterstraat 77 in Putten , kon de leiding Jan-Peter Kelder en echtgenote Natasja en de  lokale Thaise vrijwilligers / medewerksters  vele hulpbehoevende families in Mukdahan , Bangkok en Phang Nga  van een ruim voedselpakket voorzien  . De hulpvraag werd gedaan vanwege met name nu tijdens de Covid-19 pandamie die ook met name de hulpbehoevende zonder social vangnet niet onberoerd liet .

PS: Helaas de foto van Ban Bang Niang uit Phang Nga is niet te plaatsen . Maar hier werden de voedselpakketten uitgedeeld door Netima van Siam Care Foundation Thailand ,

Tevens wordt het Echtpaar dat sinds 2013 Siam Care Foundation in Thailand runt afhankelijk is van Giften uit Nederlandse vrienden en Kerkelijke Organisaties  en vermogende Thai en Nederlanders in Thailand werkzaam en woonachtig is .

Lokale medewerkster Siam Care Foundation deelt een voedselpakket en kookpannen uit het laatste gebeurt daar de huidige pannen totaal versleten zijn .
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie