De Meeuwen herpakt zich tegen OWK

23 oktober 2021 om 20:14 Sport Deel je nieuws

Zou de misstap tegen Ritola (20-16) van vorige week doorwerken in de wedstrijd tegen OWK of zouden de Puttenaren zich herpakken?  Na de 1-0 van Yoran Willemsen, gevolgd door de gelijkmaker volgde een sterke fase van de Meeuwen.  Van 2-2 werd het 7-2 en zat de ploeg van Ruud Willemsen en Arjan Rietel stevig in het zadel. Richting de rust kwamen de gasten uit Oostwold terug tot 9-5.

Na de thee was het de Meeuwen wat snel scoorde via Yoran Willemsen. Vervolgens brak een lange periode aan van doelpuntendroogte aan Meeuwen kant.  OWK kwam dichterbij en vlak voor het laatste fluitsignaal was de marge 2 (11-9).  Een eindspurt aan de Meeuwenkant voorkwam mogelijk opnieuw puntenverlies en zorgde voor een ruimte overwinning (15-9).   De Meeuwen sluit volgende week zaterdag 30 oktober de eerste helft van de veldcompetitie af tegen NIC in Groningen.  De wedstrijd begint om 17.00 uur.

Doelpunten: Yoran Willemsen 3, Jarin Bruinekreeft 3, Dorinda Kleijer 3, Marrit van de Kamp 2, Laura van Winkoop 2, Jasper Luitjes 2.