Het Hermitage Kwartet
Het Hermitage Kwartet Stella Zake

Krachtig samenspel Hermitage Kwartet in Randmeerconcert Ermelo

29 oktober 2021 om 09:32 Lokaal Deel je nieuws

Op zaterdagavond 6 november treedt het Hermitage Kwartet op in de Oude Kerk in Ermelo. De vier musici, Jacobien Rozemond (viool), Floor Le Coultre (viool), Francien Schatborn (altviool) en Amber Docters van Leeuwen (cello) spelen met zichtbaar enthousiasme, waardoor je van het begin tot het eind geboeid zit te luisteren. Het begint met een prachtig ingetogen stuk van Johan Sebastiaan Bach. Dan volgt strijkkwartet nr. 12 op. 127 van Ludwig van Beethoven uit 1824, die al zeer doof was toen hij het schreef. Toch ziet hij kans de toehoorders mee te slepen in zijn expressieve klankwereld. Tot slot staat op het programma het strijkkwartet nr. 2 van de Russische componist Alexander Borodin uit 1881, met de betoverende, oosters gekleurde ‘Nocturne’, een bekend en wonderschoon liefdesduet tussen cello en viool.

Alle vier musici hebben vele onderscheidingen en prijzen behaald en behoren nationaal en internationaal tot de top van de kamermuziek. Ze luisteren goed naar elkaar en spelen vlijmscherp en energiek samen.

Datum, tijdstip en plaats: zaterdagavond 6 november. Aanvang 20:00 uur. Oude Kerk, Kerkbrink 1, 3851 MB, Ermelo. Gratis koffie of thee in de pauze.

Reserveren is niet nodig. Losse kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa (contant betalen) en via de Ticketunie: https://secure.ticketunie.com/wid.../299/43/OrderActvity/661.

Vaccinatie- of testbewijs en ID meenemen voor controle.

Informatie over reserveren, inhoud en organisatie van het concert is te vinden op www.randmeerconcerten.nl.
 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie