1e grote kans Rood-Wit
1e grote kans Rood-Wit Tvbloeme

Rood-Wit verliest in slotfase van Zwart-Wit.

1 november 2021 om 17:19 Sport Deel je nieuws

Rood-Wit begon goed aan de wedstrijd en kreeg in de 14e minuut al een uitstekende kans toen Job van Eijden  de bal op 18 meter langs de op de zestienmeter staande doelman schoof richting het lege doel. Helaas ging de bal rakelings langs de paal. Vier minuten later was het wel raak. Job van Eijden ging op rechts goed door en gaf een mooie voorzet op Winand van de Kamp. Die nam de bal vanaf de zestienmeter direct op zijn pantoffel en schoot prachtig in de kruising, 0-1. Rood-Wit verzuimde door te drukken en gaf Zwart-Wit de kans in de wedstrijd te komen. Tot de rust gebeurde er niet veel meer.

De tweede helft gooide Zwart-Wit er nog een schepje bovenop terwijl Rood-Wit een stapje achteruit zette. Op die manier riep Rood-Wit de problemen over zich af en die problemen kwamen dus ook. In de 69e minuut werd de bal door Zwart-Wit voor het doel gebracht waar het erg druk was. De Rood-Wit verdediging kon de bal niet wegwerken en Zwart-Wit werkte de bal in het net, 1-1.

In de slotminuut wist Zwart-Wit door Bart Mous ook nog de winnende goal te scoren, zodat Rood-Wit met lege handen naar huis ging. Jammer maar niet geheel onverdiend gezien het spelbeeld de tweede helft.

Zaterdag speelt Rood-Wit wederom uit, nu om 15.00 uur in Wageningen tegen ONA 53

Rood-Wit scoort 0-1