Beheerders Eelco en Henriëtte Bakker toe aan een nieuwe uitdaging.
Beheerders Eelco en Henriëtte Bakker toe aan een nieuwe uitdaging. Hans Krudde

Beheerdersechtpaar Mariahoeve klaar voor nieuwe uitdaging

19 december 2021 om 19:42 Lokaal Deel je nieuws

Na zes jaar dag en nacht klaarstaan voor de gasten van de museumboerderij Mariahoeve in Putten, vonden de beheerders Eelco en Henriëtte Bakker het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ze gaan vanaf komend seizoen een mooie B&B in Noordoost Frankrijk runnen.

Binnen de beperkingen van de Coronarichtlijnen hebben het bestuur en de vele vrijwilligers van de Mariahoeve afgelopen vrijdag afscheid genomen van Eelco en Henriëtte. Voorzitter Jan van den Hoorn roemde in onvervalst Puttens dialect het vele werk van het beheerdersechtpaar. Het is een hele klus om én de camping goed te beheren, én de gasten in de theeschenkerij van drank en eten te voorzien én de trekkershutten schoon op te leveren voor de volgende gasten én de gasten in B&B’s in het oude kippenhok en achter de hooiberg van een lekker ontbijtje te voorzien. Vooral de campinggasten bleken zeer tevreden te zijn over de gastvrijheid van Eelco en Henriëtte, zo memoreerde de voorzitter. Onder hun leiding is de camping zelfs uitgebreid naar 30 plaatsen.

Helaas maakte de Coronapandemie het werk van het enthousiaste beheerdersechtpaar de afgelopen twee seizoenen erg lastig. Door alle richtlijnen en beperkingen konden zij niet de gastvrijheid bieden die juist zo passend is voor de Mariahoeve.

Als dank voor al hun tijd en energie heeft het bestuur van de Mariahoeve Eelco en Henriëtte een fotosessie door de bekende Puttense fotograaf Hans Krudde aangeboden. In Puttense klederdracht mochten zij poseren in de sfeervolle Mariahoeve. Het leverde een prachtige serie foto’s op waarvan zij er één mochten uitkiezen voor een vergroting, die een plek gaat krijgen boven de schouw van hun boerderij in Frankrijk. Als aandenken aan een mooie tijd bij de Mariahoeve.

Ondertussen werkt het bestuur aan de opvolging van Eelco en Henriëtte. De ontwikkelingen in deze zoektocht zijn al in een ver gevorderd stadium.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie