Sportcarrousel zaterdag 21 mei

12 mei 2022 om 23:43 Sport Deel je nieuws

Maak kennis met schietvereniging Wilhelm Tell, minigolfvereniging De Veluwe en biljartvereniging 2 Brothers en neem deel aan hun SPORTCARROUSEL op  zaterdag 21 mei van 09.30 tot 14.00 uur.

Deelnemers worden in 3 groepen verdeeld. Elke club biedt de deelnemers een clinic aan. Je maakt kennis met een aantal verrassende bijzonderheden van elk van de drie sporten.!! Je zult je verbazen wat er allemaal bij komt kijken!!! In ieder geval concentratie want dat is een kenmerk van deze drie sporten.

Het programma start om 09.30 uur en duurt tot maximaal 14.00 uur. In die tijdsperiode gaan de deelnemers in drie groepen op bezoek bij één van de clubs. Op die club krijgen ze een clinic aangeboden. Als die is afgelopen ga je met de groep vervolgens naar de tweede club. Daar volg je weer een clinic en vervolgens verplaatst de groep zich naar de derde en laatste clinic op de clublocatie van die club. De speellocaties van de clubs zijn zeer dicht bij elkaar ( zeer eenvoudig met de fiets te overbruggen). De schietvereniging en biljartclub op de Putter Eng (bij SDC)  en de minigolfvereniging bij Terra Nova. 

Het exacte programma (groepsindeling, tijden e.a. detailinformatie) krijgen de deelnemers op een later tijdstip via de mail aangereikt.  We starten gezamenlijk op de locatie van één van de clubs om 09.30 uur!

Opgeven kan door je aan te melden op de website van ACTIEF PUTTEN https://www.actiefputten.nl of een mail te sturen naar hoogerduijn@aitime.nl

Dat kan tot en met zondag 15 mei. Er kunnen in totaal maximaal 40 deelnemers mee doen dus wees er snel bij.

Deelname is gratis maar niet vrijblijvend. Als je je aanmeldt verwachten we dat je die afspraak nakomt. 

Wie het eerst komt……

We hopen er een mooi evenement van te maken.

Schietvereniging Wilhelm Tell, Minigolfvereniging De Veluwe en BV 2 Brothers

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie