A. Dokter, Sina v/d Hoek en H. v/d Kraats
A. Dokter, Sina v/d Hoek en H. v/d Kraats Mandy de Greef

Vluchtwinnaars bij PV de Woudvliegers

2 juni 2019 om 10:02 Sport/sport Deel je nieuws

Afgelopen zaterdag kwamen er duiven thuis van twee vluchten.
Vrijdagmiddag om 14:30 uur zijn er duiven gelost in het Franse Limoges met een afstand van ruim 774 km naar Putten dit noemen we een overnachtvlucht en Zaterdagochtend om 07:45 uur zijn de duiven gelost vanuit het Franse Pt. St. Maxence met een afstand van 390 km naar Putten.
Van alle liefhebbers die ingekorfd hebben bij onze vereniging behaalde J. Doppenberg jr. uit Voorthuizen de snelste tijd want zijn duif kwam aan om 06:12 uur.
De grote winnaar van onze vereniging is wel Reind v/d Hoek en dan is de eer dit keer aan zijn vrouw Sina v/d Hoek want die heeft de duiven al een aantal weken onder haar verzorging staan aangezien Reind aan het herstellen is in Harderwijk dus aan hem de lastige taak zijn vrouw van alle advies te voorzien om de duiven gereed te krijgen voor de overnachtvluchten.
En Sina heeft deze taak zeer goed uitgevoerd en dat resulteerde in een mooie vroeg duif om 08:08 uur, deze duif behaalde ook een mooie 5e plaats in de Regio A tegen 468 duiven en een 14e plaats in afdeling 7 tegen 1.320 duiven.
Dan de vlucht Pt. St. Maxence die gelost werd om 07:45 uur, de eerste duif in onze vereniging viel om 12:02 uur bij Henk v/d Kraats deze duif haalde een snelheid van 1514 meter per minuut wat gelijk staat aan 90 km per uur.
Deze duif behaalde ook een nette 6e plaats in Regio A tegen 4.836 duiven.
A. Dokter is 1e in de A groep en H. v/d Kraats 1e in de B groep (zie foto). Voor aankomend weekend staan er drie vluchten op het programma, een vlucht vanuit Bourges en een vlucht vanuit Lessines en de eerste jonge duiven africhting vanuit Vuren. Voor meer info: www.woudvliegers.nl

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie