OMS heren weer onderuit

13 oktober 2019 om 09:39 Volleybal Deel je nieuws

Voor de vierde keer dit prille seizoen ging OMS onderuit. Nu was Gemini uit Elst de betere ploeg. Deze promovendus had net wat meer in huis dan de Puttenaren. Al kreeg OMS best wat kansen om een of meerdere punten te bemachtigen, het lukte ook dit keer niet.

Telkens wist OMS wel bij te blijven, maar keek toch steeds tegen een achterstand van enkele punten aan. Met servicedruk probeerde men wat problemen te veroorzaken bij de tegenstander, maar dit onderdeel bleek een van de zwakste punten in deze wedstrijd. Veel foute services kenmerkten het Puttense spel. Ook de blokkering en verdediging hadden het lastig tegen de lange aanvallers van Gemini en deze ploeg maakte dankbaar gebruik van de mankementen bij OMS. Door de kleine bezetting moet iedereen in vorm zijn bij de gastheren en dat was vrijdag niet het geval. Na 21-25 en 18-25 wist OMS in de derde en vierde set wat langer bij te blijven, maar kon toch geen set winnen. Men bleef vechten voor een positief resultaat, maar het lukte niet. Gemini maakte in deze laatste twee sets weinig fouten en dwong OMS dit wel te doen. Met twee maal 22-25 was de vierde 4-0 nederlaag een feit.

Zaterdag treedt OMS aan tegen Scylla 2. Van deze ploeg werd vorig seizoen gewonnen en verloren, dus het kan wellicht alle kanten op. Hopelijk begint de ommekeer in Wageningen.