Geen stunt voor OMS

1 december 2019 om 14:29 Volleybal Deel je nieuws

Stiekem hadden de heren van OMS gehoopt een puntje af te snoepen van koploper Alterno in Apeldoorn en zo voor een stuntje te zorgen, maar daar gaven de gastheren geen gelegenheid voor. Ondanks goed verweer van OMS was het klassenverschil te groot: 4-0 voor Alterno.

In de eerste set pakte OMS brutaal een voorsprong (2-6), waarna Alterno in een ruk voorbij kwam (7-6), maar OMS wist gelijke tred te houden tot 15-15. Op zich al een knappe prestatie. Hierna gaf Alterno even gas en trok met 25-20 deze set naar zich toe. In de volgende sets waren de Apeldoorners simpelweg te sterk. Vooral aanvallend en blokkerend was het verschil groot. De lange aanvallers sloegen regelmatig de ballen hard in het Puttense veld en OMS kon hier weinig tegenover stellen. In de vierde set maakte OMS nog een forse achterstand van 10-1 bijna goed (12-9), maar Alterno bleef zodanig druk zetten met service en aanval, dat de Puttenaren steeds achter de feiten aanliepen. Na 25-14, 25-19 en 25-15 was de achtste nederlaag een feit.

Vrijdag spelen de heren de laatste thuiswedstrijd van 2019. Het Arnhemse Aethos 2 komt op bezoek. Tegen deze middenmoter zal OMS de tweede seizoenszege trachten binnen te slepen. Aanvang in de Putter Eng: 21.00 uur.