Rood Wit onderschept de bal op het middenveld tvbloeme

Beter Rood-Wit wint ruim in en tegen Elspeet

19 januari 2020 om 12:10 Voetbal Deel je nieuws

Zaterdag  oefenden Elspeet en Rood-Wit tegen elkaar als voorbereiding  op de herstart van de competitie die a.s. zaterdag ook  voor de derde klasse weer verder gaat.

Nadat Elspeet de eerste mogelijkheid had om op voorsprong te komen was het vooral Rood Wit dat de kansen kreeg, en zo stond het na 39 minuten spelen 0-3. Elspeet deed direct na aanvang van de tweede helft wat terug en scoorde 1-3. Daarna was het toch weer Rood Wit wat de kansen kreeg en ook wist te benutten, zodat na 90 minuten spelen het scorebord een eindstand van 1-5  aangaf.

a.s. Dinsdagavond oefent Rood Wit om 20.00 uur uit tegen Veluwse Boys en a.s. Zaterdag  speelt  Rood Wit de volgende competitiewedstrijd uit tegen Zeewolde om 15.00 uur.