Prima onderschepping Rood Wit doelman
Prima onderschepping Rood Wit doelman tvbloeme

Rood Wit verliest met 4-0 bij VVOP

8 maart 2020 om 17:49 Voetbal Deel je nieuws

VVOP was voetballend de betere ploeg maar als Rood Wit wat beter met de kansen was omgegaan had het VVOP nog knap lastig kunnen maken

Rood Wit begon goed en al in de tweede minuut gaf Winand van de Kamp een prima voorzet waaruit Wijnand van Pijlen en Marcel van Nieuwenhuizen een goede kans kregen de score te openen maar ze hadden het geluk niet aan hun zijde en zo ging de bal via een verdediger net langs de paal. Aan de andere kant ging in de zesde minuut  de bal er wel in toen een voorzet van rechts van Giovanni Vermeulen via een Rood Wit verdediger ongelukkig het doel in, in plaats van er uit werd gegleden, 1-0. In de 16e minuut kreeg Tim van de Vis een goede kans maar doelman René van Hemel wist met de voet de bal te stoppen. VVOP kreeg kansen maar in de 27e minuut kreeg Rood Wit een open kans toen Marcel van Nieuwenhuizen alleen op het doel af ging, hij probeerde het met een subtiel lobje maar doelman Freek van de Steeg kon de bal nog net met de vingertoppen pakken. Vijf minuten voor rust kreeg Rood Wit een hoekschop die weg werd gekopt en door Mark Doppenberg prima werd ingekopt, maar de doelman redde knap.

In de 50e minuut kreeg VVOP een hoekschop en werd de bal door Niek Bos binnen gekopt, 2-0. Rood Wit gaf zich nog niet gewonnen, creëerde kansen en kwam tweemaal alleen voor doelman Freek van Steeg maar wist niet te scoren. In de 58e minuut besliste VVOP de wedstrijd en scoorde 3-0. Wederom kreeg Rood Wit goede kansen om de aansluiting te scoren maar een goed schot van Rody Epping ging rakelings voorlangs en een mooie vrije schop van Marijn van Meerveld kon door de doelman nog net uit de hoek worden getikt. Uit wederom een hoekschop scoorde VVOP in de 80e minuut nog de 4-0 en in de slotfase redde doelman René van Hemel nog goed zodat het 4-0 bleef.

Zaterdag speelt Rood Wit op “Sportpark De Eendracht” om 14.30 uur tegen Teuge SP.