Barista Boukje Mannens van LEUT Koffiemakers.
Barista Boukje Mannens van LEUT Koffiemakers. Arjen Gerritsma

Welk Puttens bedrijf krijgt een jaar lang gratis koffie?

12 februari 2020 om 12:48 Nieuws Deel je nieuws

Bedrijven uit Putten maken tot eind maart kans op een luxe espressomachine én 1000 kopjes gratis bonenkoffie. Met de actie ‘Heel Gelderland LEUT’ gaat de regionale koffiespecialist LEUT Koffiemakers de strijd aan met slappe bakjes koffie op de werkvloer. 

Deelnemen aan de actie is simpel. Bedrijven uit Ermelo kunnen vanaf 1 februari via LEUTkoffiemakers.nl of de Facebook- of Instagrampagina van LEUT Koffiemakers aangeven waarom zij een gloednieuwe espressomachine en bonen voor 1000 kopjes koffie verdienen. In april maakt LEUT Koffiemakers de winnaar bekend.

Gratis luxe espressomachine

Dat bedrijf mag een jaar lang de Rhea Business Line Grande VHO gebruiken. Via het touchscreen van deze stijlvolle zwarte koffiemachine zet je eenvoudig een espresso, cappuccino of latte macchiato. Barista Boukje Mannens van LEUT Koffiemakers stelt de automaat nauwkeurig af, zodat het maximale uit de LEUT-koffiebonen gehaald wordt. Ook service en onderhoud zijn een jaar lang inbegrepen.

LEUT Koffiemakers - onderdeel van kantoorinrichter Roodbeen - is gevestigd in Nijkerk. De koffiespecialist is opgericht in 2015 en sindsdien sterk gegroeid. LEUT Koffiemakers voorziet inmiddels tientallen bedrijven in onder meer Harderwijk, Ermelo, Nunspeet, Putten, Nijkerk, Hoevelaken en Bunschoten-Spakenburg van luxe koffiemachines en koffiebonen of gemalen koffie uit eigen branderij. 

Minder slappe bakjes

Met de actie wil LEUT Koffiemakers van aandacht vragen voor goede koffie op de werkvloer. Nederlanders zijn wereldkampioen koffiedrinken. Per dag drinken we in ons land zo’n 20 miljoen kopjes koffie. Mannens: “Dat zijn gelukkig steeds minder slappe bakjes. Bedrijven nemen de kwaliteit van koffie steeds serieuzer. En terecht. Want goede koffie is een visitekaartje richting klanten en inmiddels bijna een secundaire arbeidsvoorwaarde voor medewerkers. Veel mensen hebben thuis inmiddels een bonenmachine. Logisch dat ze ook op het werk goede koffie verwachten!”

Meer informatie en alle actievoorwaarden zijn te vinden op www.leutkoffiemakers.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie