Erna tijdens een huisbezoek, observatie van een voeding
Erna tijdens een huisbezoek, observatie van een voeding Fenneke Vissch “Made with love”

Nieuw in Putten Lactatiekundigepraktijk in MC Bijsteren

7 december 2021 om 14:42 Achtergrond

PUTTEN Lactatiekundige Erna Schuiteman-Elbertsen heeft vanaf 1 december met haar praktijk ‘met de borst vooruit’ op de dinsdagen de beschikking over een ruime, moderne praktijk in Putten. Belangstellenden kunnen hier terecht voor alles wat met borstvoeding te maken heeft, zoals onder andere voorbereiding in de zwangerschap, een kolfconsult en verkoop van kolven en hulpmiddelen. Ook zijn er mogelijkheden om het kindje even te wegen of vragen te stellen wanneer vrouwen bijvoorbeeld borstvoeding willen combineren met hun werk. Ook geeft Erna informatie of en wanneer een kindje aan vaste voeding toe is.

De praktijk is gevestigd in het Medisch Centrum Bijsteren. Hierin zijn meerdere disciplines aanwezig, zoals logopedie, fysiotherapie, psychotherapie, osteopathie, diëtiek, thuiszorg, pedicure, kapper en psychosomatische therapie.

De ruimte wordt gedeeld met Alma Jansen-Boldewijn. Zij is logopediste. Beide praktijken werken samen als er jonge kinderen zijn met eet- en drinkproblemen. Daarnaast verzorgt Erna consulten in de regio bij de gezinnen thuis waar borstvoedingsondersteuning is gewenst vooral in het kraambed of net daarna.

Erna werkt al ruim 10 jaar in onze regio als lactatiekundige IBCLC en heeft goede contacten met de verloskundigen en kraamverzorgenden. Op de website www.metdeborstvooruit.nl is verdere informatie te vinden.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie