Afbeelding
Pixabay

Women’s Spring Event Evangeliegemeente Ermelo: avondvullend kleinkunstprogramma ‘Onder mijn huid’ met Talitha Nawijn in Kerkelijk Centrum

24 maart 2024 om 14:00 Activiteiten

ERMELO Het Women’s Spring Event, een initiatief vanuit een aantal vrouwen uit de Evangeliegemeente Ermelo (EGE), vindt plaats op vrijdagavond 12 april. 

Het wordt een avondvullende kleinkunstprogramma ‘Onder mijn huid’ met Talitha Nawijn in het Kerkelijk Centrum in Ermelo. Iedere vrouw uit Ermelo en omstreken is van harte uitgenodigd.

Talitha Nawijn heeft haar liefde voor verhaal en lied gebundeld in het kleinkunstprogramma Onder mijn huid. ,,Ik neem je mee in het leven van mensen uit de Bijbel door in hun schoenen te gaan staan. Soms ontroerend, rauw, of bevrijdend, maar altijd eerlijk en herkenbaar! Pas op: de verhalen kruipen onder je huid!”

PROGRAMMA

Vanaf 19.15 uur gaan de deuren van het Kerkelijk Centrum op Jeugdkant 16 open. Bij binnenkomst staat iedere vrouw een warm welkom met koffie en lekkernijen te wachten. Om 19.45 uur start de avond die in het teken staat van gezelligheid, ontmoetingen en inspiratie. De toegang voor het event is gratis. Iedere vrouw is welkom.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie