diersporen zoeken - hert
diersporen zoeken - hert Christian Biemans

Speurtocht naar diersporen op landgoed Staverden: ga met de boswachter op zoek naar diersporen in het zand of onder het schors

14 april 2024 om 10:00 Activiteiten

STAVERDEN De boswachters van Geldersch Landschap & Kasteelen organiseren op zondag 28 april een speurtocht naar diersporen op landgoed Staverden. 

In het bos rond Staverden komen veel edelherten voor. Martine Slagter licht toe: ,,Je ziet ze niet zo makkelijk, maar je kan wel de sporen in het zand ontdekken. Nog makkelijker is het om sporen van kleine beestjes te vinden. Kijk maar eens achter een stuk schors van een dode boomstam.” 

Samen met de boswachter gaan deelnemers op zoek naar sporen van alles wat er in het bos leeft, van grote en kleine zoogdieren, van vogels en van insecten. Vooraf online reserveren is noodzakelijk.

Tijd: start om 14.00 uur, duur circa 2 uur. Deelname bedraagt 5 euro per persoon, kinderen van 4 tot en met 12 jaar betalen 2,50 euro, donateurs gratis op vertoon van een geldige GLK donateurspas. Meer informatie en online reserveren: glk.nl/excursies.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie