Hospitality4you: Talentontwikkeling voor horeca, toerisme en recreatie

7 april 2014 om 00:00 Activiteiten

Een voorstel tot samenwerking tussen ondernemers in de horeca-, toerisme- en recreatiesector, met als gezamenlijk doel om MBO- studenten aantrekkelijke allrounders te maken en ze op de juiste plaats terecht te laten komen. Dat is HOSPITALITY4YOU, een project van Veluwe Portaal. De presentatie hiervan is op 27 maart a.s. van 16:30 tot uiterlijk 18:00 uur bij Hotel Baars in Harderwijk.

HOSPITALITY4YOU

De focus van het project is het ontwikkelen van een (toekomstbestendige) opleiding voor talentvolle MBO-studenten. Het betreft een 3-jarige opleiding die in 2 jaar doorlopen kan worden. Door stagiaires een kijkje in de keuken te laten nemen bij meerdere bedrijven, worden zij allrounders met een brede kennis, waardoor ze voor werkgevers aantrekkelijker worden. Op deze manier willen de werkgevers bereiken dat talentvolle vakmensen voor de sector kiezen en behouden blijven!

Voor werkgevers

Werkgevers uit de regio die actief zijn in de horeca-, toerisme- en recreatiesector zijn van harte welkom om de presentatie bij te wonen. Aan het ontwikkelen van dit project hebben Mennorode, Zwaluwhoeve, Dutch Golf Hattem, Hotel Baars, Dolfinarium, Hotel de Heerlickheijd meegewerkt in samenwerking met ROC Landstede.

Aanmelden is verplicht en kan via www.veluweportaal.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie