Afbeelding
JongPutten

Speelplekkenkaart gelanceerd met daarop alle speelplekken in Putten

16 april 2021 om 07:21 Activiteiten

PUTTEN De speelplekkenkaart is woensdagmiddag gelanceerd door JongPutten. Op deze kaart zijn alle Puttense speelplekken in beeld gebracht. De lancering gebeurde op vijf verschillende locaties, om de drukte te spreiden. 

Ongeveer 180 Puttense kinderen kwamen woensdag een kijkje nemen en ontvingen een gratis kaart. De kaarten worden verspreid op alle basisscholen in Putten, zodat elke oudste kind op school er ook één meekrijgt. De kaart is ook gratis te verkrijgen bij onder meer VVV Putten, kindcentra, het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) en de bibliotheek. 

Aan de speelplekkenkaart zijn ook drie fiets- of wandelroutes toegevoegd, waar natuur, cultuur of historie te combineren is met leuke speelplekken. JongPutten hoopt hiermee nog meer kinderen en gezinnen naar buiten te krijgen en nieuwe plekken te laten ontdekken in hun woonplaats. 

APP De speelplekken-app Pleintje, waarmee JongPutten eind december de Stimuleringsprijs Gelders Sportklimaat won, wordt officieel gelanceerd op woensdag 9 juni tijdens de Buitenspeeldag bij SDC Putten.

Afbeelding
Sanne Koudijs
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie