Koningsdag vorig jaar in de Huybertsenweg.
Koningsdag vorig jaar in de Huybertsenweg. Tim van Donkersgoed

Het programma van Koningsdag 2021 in Putten

26 april 2021 om 15:00 Activiteiten

PUTTEN Vlaggen en versieren! Het bestuur van de Oranjevereniging Putten nodigt iedereen uit de vlag uit te hangen en huis en tuin oranje te versieren. De jury van de optocht  jureert de foto’s in De Puttenaer.nl, rijdt rond en de mooiste en origineelste huizen krijgen een prijs.

09.55 uur         Opening van Koningsdag 2021 door de burgemeester en de voorzitter van de Oranjevereniging, met onder andere het Wilhelmus en het hijsen van de vlag en met medewerking van Excelsior, Scouting Putten, Gijs Evers en de Veluwsche Sanghertjes en dorpsdichter Pieter van Heiningen. Dit programmaonderdeel wordt gestreamd en kunt u rechtstreeks volgen via: 

                         www.deputtenaer.nl

                         www.oranjeverenigingputten.nl

                         https://veluweFM.nl

                         www.vvvputten.nl

10.15 uur         Er wordt op feestelijke wijze gebak bij onder andere de bewoners en verzorgenden van onze drie tehuizen (Elim, de Schauw en Norschoten) bezorgd. 

10.30-11.15 uur         Live concert vanuit de Oude Kerk met bekende Vaderlandse liederen. Het concert wordt gestreamd en live uitgezonden via de hierboven genoemde kanalen en via het YouTube-kanaal van Hervormd Putten en de website van Hervormd Putten. Aan deze uitzending werken mee: Marieke Booy (viool), Martine v.d. Hazel (zang), Gellius Kaars Sijpesteijn (trompet & bugel), Arjan Kok (orgel), Gerald Stoffer (accordeon & trompet), Jaap Stoffer (gitaar & cajon) Janneke van der Kolk en Roelof Tadema (zang). 

13.00 uur         Officiële start van de Oranje wandelpuzzeltocht en de Oranje Fietstocht, georganiseerd door de Oranjevereniging in samenwerking met de VVV.

                         U kunt de tochten maken wanneer het u het beste uitkomt. Geschikt voor iedereen en met leuke prijzen! (De start wordt live uitgezonden)

14.00-14.45 uur         Poppentheater het Apenstaartje speelt speciaal voor de Puttense kinderen vanaf drie jaar o Blup oO. Een heerlijke voorstelling (te volgen via de stream) waarin Guppie samen met zijn opa op zoek gaat naar Regenboog, de mooiste vis van de zee. 

16.00 uur         Het Oranjeconcert 2021. Dit mag u niet missen: de Puttense streamers!!! Met medewerking van de band Nedneed, DJ Patrick, Noah en Excelsior. 

Tevens laten we ons verrassen door een optreden van Julia Luijk, Iris Doppenberg, Rhona Luiting, Anne Fleur van den Heuvel, Sjanieke van Driel, Julia de Mots, Femke de Ruiter en Rozemarijn van Ooijen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie