Afbeelding
The Links Valley

Golfpro’s bij open dag The Links Valley

20 september 2022 om 09:36 Activiteiten

ERMELO Op zaterdag 15 oktober houdt The Links Valley een Open Dag om geïnteresseerden op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met de golfsport. ,,Na geruime tijd kunnen we voor het eerst een Open dag organiseren om de beleving van The Links Valley te laten zien.’’ 

CLINIC Geïnteresseerden kunnen tijdens deze dag kennismaken met de golfsport door deel te nemen aan een clinic. De golfpro’s Gert Jan Markus en Carolien Driessen geven deze clinic van een uur. ,,Het is heel toegankelijk, je hebt alleen makkelijke kleding en sportschoenen nodig.” De clinic start om 10.00 uur. Je kunt je inschrijven op één van de vier tijdsblokken in de ochtend of in de middag. De groepsgrootte is 6-8 personen. ,,Je kunt alleen deelnemen als je je hier voor opgeeft vóór 10 oktober. Meedoen kan al vanaf 12 jaar. Met een opgave word je ingedeeld in één van de groepen. Na afloop van deze leuke kennismaking met de golfsport gaan we even samen zitten meteen drankje en iets lekkers.”

INTRODUCTIE GOLFBAAN De Open Dag is ook het moment voor golfers in het bezit van een hcp (handicap) om kennis te maken met de golfbaan. Tegen gereduceerd tarief van 39,50 euro kan men die dag negen holes golfen inclusief een borrelplank na afloop. De flightgrootte is 3-4 personen.

Bij Brasserie The Valley is iedereen van harte welkom voor koffie met gebak. Wie blijft lunchen, ontvangt een gratis welkomstdrankje naar keuze. ,,Maak kennis met onze lunchkaart en geniet van het mooie uitzicht op ons terras.”

Opgeven voor de clinic? Mail naam, telefoonnummer en aantal personen naar golfschool@thelinksvalley.nl. Voor vragen bel 088-3523000.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie