Radio4Movember zendt op 30 november vanuit Ermelo 24 uur live radio uit in het teken van Movember.
Radio4Movember zendt op 30 november vanuit Ermelo 24 uur live radio uit in het teken van Movember. Pixabay

Radio4Movember zendt 24 uur live radio uit vanuit De Kroeg Oma’s in Ermelo

18 november 2023 om 13:00 Activiteiten

ERMELO Radio4Movember zendt op 30 november vanuit Ermelo 24 uur live radio uit in het teken van Movember. Landelijk beter bekend als de actie waarin men de gehele maand november de snor laat staan om geld in te zamelen om een verschil maken op het gebied van mentale gezondheid, preventie van zelfmoord, prostaatkanker en teelbalkanker. 

Via internet en DAB+ zullen acht presentatoren die dag proberen om de actiemaand Movember nog meer onder de aandacht te brengen en donaties te werven. 

LIVE BIJWONEN UITZENDING

De uitzending kan live worden bijgewoond op de locatie Stationsstraat 38a in Ermelo. Achter De Kroeg Oma’s bevind zich de tijdelijke studio van waaruit de uitzending zal plaats vinden.

Om 06.00 wordt live gestart vanaf deze locatie en kan men een kijkje komen nemen. Ook zal de ambassadeur van Movember Nederland, Ferdi Hek, de gehele dag aanwezig zijn om vragen te beantwoorden en interviews te geven.

OVER MOVEMBER

Movember is een gemeenschap van helden die geld inzamelen en een verschil maken op het gebied van mentale gezondheid, preventie van zelfmoord, prostaatkanker en teelbalkanker. Op de website van Radio4movember.com staat de link om een donatie te doen, dit kan al vanaf 3 euro. Ook op de locatie in Ermelo kan men een donatie doen.

De geworven donaties gaan in Nederland onder meer naar het Erasmus MC, het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis en het Radboudumc

Vragen kunnen per e-mail gesteld worden via ferdi@radio4movember.com.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie