PREMIUM ARTIKEL
Lokale journalistiek uit Putten

Gemeente, WCP en horeca nemen maatregelen in centrum: 'Samen sta je sterker'

Corona Coronavirus
Foto: WCP/Gemeente Putten
16 jun 2020, 07:00
Deze borden zien er nu 'onvriendelijk' uit. Toon Schuiling, gemeente Putten: ,,Binnenkort krijgen al deze borden een doek, zodat ze er een stuk aantrekkelijker uitzien.
Deze borden zien er nu 'onvriendelijk' uit. Toon Schuiling, gemeente Putten: ,,Binnenkort krijgen al deze borden een doek, zodat ze er een stuk aantrekkelijker uitzien."
PUTTEN

Fietsen weren uit het centrum, zes 'hygiënezuilen' en de inzet van 'winkelcoaches'. Zomaar een greep uit de maatregelen die de gemeente Putten, Ondernemersvereniging WCP en Puttense horeca treffen om het centrum van Putten 'coronaproof' te maken én te houden. Door ruimte te creëren op onder meer piekmomenten willen de organisaties ervoor zorgen dat iedereen zich veilig voelt in het winkelgebied.

,,We zetten samen de schouders eronder", legt Toon Schuiling namens de gemeente Putten uit. ,,We hebben samen een probleem, dat moeten we dan ook samen oplossen." De afgelopen maanden is het rustig geweest in het centrum. De verwachting is dat het gaandeweg de zomer wel weer drukker gaat worden. Om alles veilig te houden, zijn er verschillende m..

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie