Afbeelding
© Tim van Donkersgoed

Gemeente Putten roept inwoners op om wens voor 2021 uit te spreken in videoboodschap

14 december 2020 om 10:13 Corona Coronavirus

PUTTEN Het coronavirus maakt dat de gemeente afziet van de organisatie van de traditionele nieuwjaarsreceptie. In plaats daarvan nodigt de gemeente inwoners, verenigingen, organisaties, instellingen en bedrijven uit om in een video van 10 seconden een wens uit te spreken voor 2021. Dit onder de noemer ‘met elkaar in het nieuwe jaar’. 

De inhoud van de video mag van alles zijn. Van een hart onder de riem tot een bedankje, van een positieve boodschap tot opbouwende kritiek, een oproep aan het gemeentebestuur of gewoon een hartenkreet. Eigenlijk is er maar één voorwaarde: het mag niet anoniem. 

De inzendingen worden in de eerste dagen van het nieuwe jaar op een creatieve manier achter elkaar gezet en uitgezonden via de mediakanalen van de gemeente Putten en De Puttenaer.nl. Dit bij wijze van een digitale nieuwjaarsreceptie. Voorafgaande aan het uitzenden van deze digitale nieuwjaarsreceptie staat burgemeester H.A. Lambooij stil bij de jaarwisseling. Dit in de vorm van een online interview met Marieke Michielsen van De Puttenaer.nl.

De video’s kunnen tot en met zaterdag 2 januari 2021 worden verzonden aan communicatie@putten.nl. Iedere tiende inzender kan rekenen op een leuke attentie.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie