Vooraan het nieuwe onderkomen van de Lagarde Groep in Barneveld, daarachter softwarebedrijf Infor.
Vooraan het nieuwe onderkomen van de Lagarde Groep in Barneveld, daarachter softwarebedrijf Infor. Lagarde Groep

Lagarde Groep vanuit Putten en Ede naar Barneveld

25 juli 2022 om 16:57 Economie

PUTTEN Lagarde Groep verhuist met de vestigingen in Putten en Ede naar een centrale locatie op bedrijventerrein Harselaar in Barneveld. ,,Iedereen is vanaf 2023 welkom in ons nieuwe pand’’, meldt operationeel directeur Jordy Bakker in een persbericht.

Lagarde Groep, die naar eigen zeggen al meer dan dertig jaar oplossingen biedt op het gebied van ICT en beveiliging, vestigt zich in een complex aan de Mercuriusweg voor softwarebedrijf Infor, vlakbij de snelweg A1. Het bedrijf heeft ruim honderd medewerkers in dienst.

,,Sinds oktober 2021 is de voormalige vestiging Hoevelaken reeds samengevoegd met Putten. Met deze nieuwe locatie in Barneveld is de wens om met alle collega’s vanuit één locatie te werken vervuld’’, aldus commercieel directeur Dick Bloemert. ,,Door de centrale ligging van ons nieuwe kantoor zijn we goed bereikbaar voor zowel klanten als huidige en nieuwe medewerkers’’, vult Bakker aan.

In Putten heeft Lagarde Groep nu nog een kantoor aan de Voorthuizerstraat en in Ede aan de Galileïlaan op bedrijventerrein Frankeneng.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie