Wil jij graag de techniek in? Dit is je kans! Open avond bij De Techniek Academie

28 september 2020 om 14:17 Lokaal/Evenementen Deel je nieuws

Aanstaande donderdag 5 november kan je tussen 16.30 en 20.30 uur komen kijken bij de meest technische school van Harderwijk: De Techniek Academie. Zoek je een opleiding waar jij alle kneepjes van het technische vak leert? Of kom je uit een andere sector en wil je graag een nieuwe carrière starten in de techniek? Kom dan gauw langs voor een kijkje in onze werkplaats en stel je vragen aan onze opleiders en studenten!

Bedrijven in de regio staan te springen om goed opgeleide technici. De Techniek Academie is opgericht om technische bedrijven te voorzien van gemotiveerde, goed opgeleide werknemers. Je gaat daarom 2 dagen in de week naar De Academie om de theorie te leren en te oefenen, de andere 3 dagen werk je bij een bedrijf. Hiervoor ontvang je ook salaris!

Onze opleidingen
Verspanen – Constructiewerk – Elektrotechnische systemen – Mechatronica – Werktuigkundige installaties – Elektrotechnische installaties

Vanwege de Corona-maatregelen kan het zijn dat je eventjes buiten moet wachten, zodat er niet teveel mensen tegelijk binnen zijn.

Komt deze dag niet goed uit, of wil je liever een privérondleiding op een ander, rustiger moment? Neem contact met ons op en maak een afspraak. Dat kan ook!

Contact
Westeinde 100, 3844 DR Harderwijk
T 0341-743928
E info@detechniekacademie.nl
W www.detechniekacademie.nl. Ga naar ‘Over ons’ en vraag een gesprek aan met Erlinde.

Onze volgende Open avond is 21 januari 2021.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie