Gelderpop wil winterfestival in Voorthuizen - De Puttenaer | Nieuws uit de regio Putten

Gelderpop wil winterfestival in Voorthuizen

30 sep, 15:15 Evenementen Erik van't Land
GELDERPOP 2021
GELDERPOP 2021

VOORTHUIZEN Met 15.000 enthousiaste bezoekers en zeer tevreden artiesten was de langverwachte derde editie van muziekfestival Gelderpop meer dan succesvol, concludeert de organisatie. Editie vier op recreatieterrein Zeumeren in Voorthuizen - op zaterdag 2 juli 2022 - is alweer in voorbereiding, evenals een speciale wintereditie in het recreatiegebied in februari.

Met grote namen als Kensington, Snollebollekes, Wulf, Bökkers en Suzan en Freek bleek het voor de organisatie niet moeilijk om een uitverkocht festival neer te zetten. ,,We zijn nog steeds aan het nagenieten’’, zegt Nikki Kloet namens organisator Festifairs. ,,Het publiek was geweldig en het weer werkte goed mee. Los van een klein incident met een brand in een frituurpan verliep alles goed.’’

De redactie selecteert, voor u, wekelijks een aantal belangrijke, spraakmakende of opmerkelijke verhalen uit de regio.

EXTRA CONTROLE De organisatie had vooral extra ingezet op controle bij de ingang. Vanwege de verplichte check op de digitale coronapas, plus de normale controle op toegangskaartjes en bezit op verboden goederen, was d..

Mis niks, lees alles van De Puttenaer


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Putten en omliggende plaatsen met de Puttenaer. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van De Puttenaer lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Putten.