Kinderen wachten op Sinterklaas.
Kinderen wachten op Sinterklaas. Tim van Donkersgoed

Dit is het programma van de Sinterklaasintocht 2023 in Putten

17 november 2023 om 16:45 Evenementen

PUTTEN De intocht van Sinterklaas zal dit jaar in Putten plaatsvinden op zaterdag 18 november.

Winkelcentrum Putten heeft, in samenwerking met het enthousiaste Sinterklaascomité, ook dit jaar weer een leuk programma weten samen te stellen. Onder muzikale begeleiding van fanfarekorps Excelsior zal de Sint rond 13.00 uur arriveren bij de jachthaven van Nulde. Iedereen is welkom om dit moment samen te vieren.

GEMEENTEHUIS

Na een welkomstwoord van Winkelcentrum Putten en natuurlijk het uitdelen van lekkere pepernoten, zal Sint richting het centrum van Putten vertrekken. Rond 14.00 uur zal hij door wethouder Ewoud ’t Jong, locoburgemeester, ontvangen worden op het gemeentehuis.


MEET & GREET

Sint zal daarna weer plaatsnemen in de koets en beginnen aan de rondgang door het centrum. Begeleid door de trekkers van HoKo Agri, die dit jaar zorgen voor het vervoer van pakjes en pepernoten, rijden ze vervolgens via de Verlengde Dorpsstraat, Voorthuizerstraat, Garderenseweg, Kerkstraat, Dorpsstraat, Engweg en Klaas Bosstraat weer terug via de Dorpsstraat naar het plein bij Van Ganswijk. Hier stapt Sinterklaas uit voor een Meet&Greet met de kinderen. In de brievenbus kan je je verlanglijstjes inleveren, of de kleurplaat voor Sinterklaas zodat je kans maakt op mooie prijzen!

Pietenparty

Bij boekhandel Het Boekpunt speelt fanfarekorps Excelsior leuke muziek, eet je lekkere poffertjes, kan er gedanst worden met de Pieten en zijn de trekkers die meerijden in de optocht te bekijken. Wil je nog even verder feesten met Pietenparty? Dan ga je naar het Oranjeplein aan het eind van de Kerkstraat!


GLUTENVRIJ

Dit jaar zullen tijdens de intocht in het winkelcentrum ook weer Glutenvrije Pieten aanwezig zijn. Zij zijn te herkennen aan een grote groene ballon die aan hun kleding is bevestigd en boven de menigte zweeft. Wil jij glutenvrije pepernoten? Zwaai dan met het ‘Glutenvrij’- vlaggetje zodat de Pieten jou ook weten te vinden, of loop naar ze toe als je de groene ballon ziet.

Ook dit jaar was de organisatie niet mogelijk geweest zonder de inzet van een hoop enthousiaste vrijwilligers én de Puttense ondernemers. Het gehele programma met tijden én de kleurplaat/’Glutenvrij’-vlaggetjes zijn te vinden op www.winkelcentrumputten.nl/evenementen


Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie