De aanwezigen kijken en luisteren aandachtig naar een van de presentaties.
De aanwezigen kijken en luisteren aandachtig naar een van de presentaties. Dierenkliniek Putten

Behoorlijke opkomst bij presentatie van dierenkliniek Putten over diverse onderwerpen

21 november 2023 om 09:00 Evenementen

PUTTEN Dierenkliniek Putten organiseerde woensdag 15 november een informatieve en gezellige presentatieavond voor diereneigenaren. De avond werd omlijst door boeiende presentaties van dierenartsen die werden gedeeld met een geïnteresseerd publiek.

De aanwezigen werden verwelkomd door Daan Kranendonk. Op de avond kwamen tal van onderwerpen aan bod. Zo ging het onder meer over de kreupele hond waarbij dierenarts Marc de Witte alle stappen van consult tot behandeling doornam. Ook kwam sterilisatie ter sprake via dierenarts Suzanne Coenraats. Zij besprak het verschil tussen de traditionele- en de laparoscopische methode (kijkoperatie). Hierbij werden ook de voor- en nadelen van beide methodes besproken. Dierenarts Koen Esman sprak over gebitsproblemen en gaf uitleg van hoe deze problemen ontstaan, te voorkomen en te behandelen zijn.

Alle presentaties waren voorzien van foto’s en video’s uit de kliniek, wat een beeld gaf van de werkwijze bij Dierenkliniek Putten. Ook was er uitgebreid ruimte voor het stellen van vragen. Een hoogtepunt van de avond was de uitgebreide rondleiding door de kliniek. Hierbij kregen de aanwezigen een goed beeld van alle mogelijkheden die er zijn voor het behandelen van hun geliefde huisdier(en). 

De avond werd afgesloten met een hapje en een drankje, waarbij een gezellige ontspannen sfeer heerste. Al met al was het een leerzame avond voor alle aanwezigen. Dierenkliniek Putten houdt vaker presentaties in de kliniek. Voor komende evenementen is de website www.dierenkliniekputten.nl te raadplegen of is de kliniek te volgen of Facebook en/of Instagram.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie