Het Atlantic Trio
Het Atlantic Trio Het Atlantic Trio

Atlantic Trio excelleert in Schubert-special in jubileum-Randmeerconcert

29 februari 2024 om 08:23 Lokaal Deel je nieuws

Op zondagmiddag 10 maart is in De Verbeelding in Zeewolde een bijzondere ‘Schubert-special’ te horen. De bariton Hans Pieter Herman, een succesvolle en veelgevraagde zanger, vervangt hierbij de aangekondigde Maarten Koningsberger. Het Atlantic Trio, piano, viool en cello, arrangeerde samen met hem de prachtige liederen van Franz Schubert voor deze bezetting. Een schitterend effect! De meeste liederen komen uit de serie Schwanengesang, gecomponeerd in het jaar van zijn overlijden. 

Het pianotrio alleen speelt het sublieme Notturno, een melancholiek werk van grote muzikale schoonheid. En een verrassende bewerking van één van Schuberts bekende pianowerken, met als veelbelovende titel ‘Musicatastrophe’.

Het Atlantic Trio staat bekend om het intense en warmbloedige samenspel. Het maakt tournees in binnen-en buitenland en heeft het jaarlijkse Atlantic Chamber Festival opgericht. 

Hans Pieter Herman zingt veel in uiteenlopende producties, van opera tot musical. In perfecte samenwerking brengen deze vier musici in Zeewolde de prachtige muziek van Schubert tot leven met dit programma, ‘Nacht und Träume’. 

Datum, tijdstip en plaats: zondagmiddag 10 maart 2024. Aanvang 14:00 uur. Theater De Verbeelding Zeewolde. Adres: De Verbeelding 25, 3892 HZ Zeewolde. Gratis koffie of thee in de pauze.

Losse kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa (met pin of contant) en via de Ticketunie: https://secure.ticketunie.com/wid.../299/43/OrderActvity/661.

Alle informatie op www.randmeerconcerten.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie