Afbeelding
www.ikookvanjou.net

Relatie APK “Ik Ook Van Jou” weer te volgen in Putten

3 april 2024 om 15:38 Lokaal Deel je nieuws

Je kunt je weer opgeven voor de succesvolle relatie APK “Ik Ook Van Jou”. Onder begeleiding van professionele trainers gaan stellen op ontdekkingstocht binnen hun eigen relatie en gezin.  

De Ik Ook Van Jou (IOVJ) training is zo anoniem als je zelf wil. De training is online en op eigen tijd en tempo te volgen. Evelien Schilpzand van Stimenz; “Ik ben heel blij dat we IOVJ opnieuw in Putten kunnen aanbieden. Deelnemers uit de vorige groep hebben aangeven dat de training hen dichter bij elkaar heeft gebracht en dat er meer rust en balans in hun gezin is gekomen. Dat zijn belangrijke dingen in een relatie. IOVJ is heel nuchter en praktisch. De training is direct toepasbaar. In zeven modules leer je hoe relaties werken en ga je begrijpen wat er tussen jullie gebeurt, zodat je je relatie en gezin fijn houdt in verschillende fases van je leven.” 

Avond uit 

Drie (van de zeven) modules volg je tijdens een avondje uit met lekker eten en input van de relatietrainers. Het ter plekke aan de slag gaan met je relatie in een fijne setting is volgens Jeffry Balk een belangrijk aspect van IOVJ: “Op zo’n avond ontmoet je de relatietrainers en samen met andere stellen word je heerlijk in de watten gelegd. Ieder aan een eigen tafel met voldoende privacy. Juist het spiegelen aan anderen laat je nadenken over jezelf en jouw relatie…zonder dat je daarbij met andere stellen persoonlijke informatie hoeft te delen.”

“Dankzij de training en aangereikte onderwerpen raakten we weer in gesprek met elkaar”– deelnemer IOVJ

Praktisch 

De training duurt tussen de 8 en 14 weken en start met een kort telefonisch aanmeldgesprek. 

Als inwoner van de gemeente Putten betaal je €50,- per persoon.

Mochten de financiën een knelpunt zijn, dan wordt er met jullie gekeken naar de mogelijkheden. 

 Aanmelden kan telefonisch via 088-7846464 of door een email te sturen naar ikookvanjouputten@stimenz.nl of online via www.ikookvanjou.net.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie