Afbeelding
Kunstkring Kattenbroek

Kunst in de Kelder tijdelijk naar school Veenhuizerveld

2 september 2018 om 08:34 lokaal

PUTTEN Kunst in de Kelder verhuist tijdelijk naar school Veenhuizerveld in verband met een grootschalige verbouwing van het gemeentehuis.

Er is een expositie van 7 september tot en met oktober. De tentoonstelling wordt geopend op vrijdag 7 september om 20.00 uur door de heer Peter M. Dooper, voorzitter van Kunstkring Kattenbroek. 
De expositie bestaat uit werk van leden van Kunstkring Kattenbroek uit Amersfoort: Harry Albers – schilderijen; Hans Bult – schilderijen; Peter Dooper – schilderijen en beelden; Karel van Houten – schilderijen; Nel Jongsma – beelden; Phea Kleinsmit – schilderijen; Eric Mochèl – schilderijen en keramiek; Trudy de Mooy – schilderijen; Maija Pudele – schilderijen en beelden en Marian Reintjes met tekeningen en beelden.

De leden van de Kunstkring proberen bij een tentoonstelling iets gezamenlijks te doen, zich te laten uitdagen. Sommigen hebben voor de tentoonstelling in Putten een eigen interpretatie gemaakt van 'De Schreeuw van Munch'. Anderen hebben zich laten inspireren door een afbeelding van het landschap Hoogland-West op een winterse ochtend. Deze interpretaties worden ook tentoongesteld.
Locatie is de Veenhuizerveldweg 30, op dinsdag. donderdag en vrijdagen van van 14.00 tot 16.30 uur woensdag en zaterdag van 10.00 tot 12.30 uur. Een aantal Puttense kunstenaars heeft zijn atelier ook in deze school.  Meer informatie op www.kunstinputten.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie