Afbeelding
Koen Suyk

Kerstbomeninzamelactie voor Puttense jeugd

28 december 2018 om 09:45 lokaal

PUTTEN De gemeente Putten organiseert een kerstbomeninzamelactie voor Puttense jongeren tot 15 jaar. Ieder jaar doen jongeren hun best om zoveel mogelijk kerstbomen in te zamelen. Voor iedere ingeleverde boom ontvangen ze € 0,50 en een lot. Als ze het lot invullen en inleveren maken ze kans op mooie prijzen.

De jongeren kunnen de kerstbomen inleveren bij het gemeentelijk opslagterrein aan de Ambachtstraat 7 op: zaterdag 5 januari 2019 (tussen 08.30 en 12.00 uur) en woensdag 9 januari 2019 (tussen 13.00 en 16.00 uur);

SPELREGELS De jongeren vragen aan familieleden en buurtbewoners of ze hun boom (zonder pot of houten kruis) mogen wegbrengen. Voor de duidelijkheid: alleen kerstbomen waarvoor de eigenaren toestemming hebben gegeven, mogen worden meegenomen en ingeleverd.

Ook inwoners die ouder zijn dan 15 jaar kunnen hun kerstboom op bovenstaande dagen gratis inleveren bij het gemeentelijk opslagterrein aan de Ambachtstraat 7. Zij maken uiteraard geen kans op de prijzen. Deze regeling geldt alleen voor particulieren. De ingeleverde kerstbomen worden versnipperd.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie