Erik Geurtsen draagt het stokje van BCE Bikes over aan Koen van den Elshout
Erik Geurtsen draagt het stokje van BCE Bikes over aan Koen van den Elshout Eigen foto

Nieuwe eigenaar voor fietsspeciaalzaak BCE Bikes in Putten

21 januari 2019 om 15:54 lokaal Deel je nieuws

Putten- Fietsspeciaalzaak BCE Bikes in Putten krijgt nieuwe eigenaar.

 

Vanaf 2019 is de fietsenwinkel BCE Bikes van eigenaar veranderd.

Koen van den Elshout, al sinds 2007 een bekend gezicht bij BCE Bikes in Putten, heeft per 2019 het stokje overgenomen van Erik en Daniëlle Geurtsen.

 

BCE Bikes is in 2002 opgericht door Erik en Daniëlle Geurtsen onder de naam Profile Bike Centre Erik “de fietsspecialist”.

In 2010 is er besloten om afscheid te nemen van Profile “de fietsspecialist" en verder te gaan onder de eigen naam BCE Bikes. Met deze wijziging wilden zij een slag maken om zich onder meer te richten op de kwaliteit en sportiviteit.

Er zijn diverse opleidingen gevolgd om de fietser zeer nauwkeurig op de fiets af te kunnen stellen. Mede hierdoor komen er vanuit de hele regio fietsers naar BCE Bikes toe.

Deze kennis is in de afgelopen jaren overgedragen aan Koen en hij is dan ook in staat om u goed op de fiets af te stellen.

 

Na een grondige verbouwing in 2015 is er gekozen om de samenwerking met fiets fabrikant Giant verder te versterken en is BCE Bikes een Giant Partner Store geworden.

Mede door de ontwikkelingen op het gebied van de elektrische fietsen is de winkel ook hier verder in gespecialiseerd en kan de winkel met Giant een groot assortiment aanbieden in diverse doelgroepen.

 

In 2016 is de winkel genomineerd geweest voor fietsenwinkel van het jaar.

 

Koen van den Elshout is bij BCE Bikes begonnen als leerling monteur in 2007 en na diverse opleidingen heeft hij zich ontwikkeld tot een zeer gewaardeerde medewerker.

De afgelopen 2 jaar stuurde hij de werkplaats al geheel aan.
Samen met Erik en Daniëlle Geurtsen is in 2018 zijn volgende stap tot een eigen winkel gerealiseerd door de overname van BCE Bikes.

 

Erik en Daniëlle Geurtsen hebben per 2017 de camping ’t Ravenest van Daniëlle haar ouders overgenomen en gaan zich dan nu ook hier volledig op richten.

 

Namens Erik en Daniëlle Geurtsen willen zij u bedanken voor het in hun gestelde vertrouwen van de afgelopen 16 jaar en hopen zij dat u dat zelfde vertrouwen in Koen kan geven.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie