Anna Vis in haar nieuwe ruimte in Hof van Putten
Anna Vis in haar nieuwe ruimte in Hof van Putten Wijnand Kooijmans

Beautysalon in Hof van Putten

28 maart 2019 om 17:03 lokaal

PUTTEN Al tijdens haar opleiding had Anna Vis een beautysalon. Zij het dat de ruimte beperkt was tot een zolderkamertje. In het Hof van Putten opent ze nu vrijdag 12 april haar eigen ruimte waarmee haar wens uit te breiden in vervulling gaat.

Wijnand Kooijmans

Anna volgde de opleiding Kader in het voorbereidend middelbaar beroepsonderwijs. Haar cijfers waren dusdanig goed dat ze gelijk mocht doorstromen naar niveau 4, de opleiding voor schoonheidsspecialiste. Op dit moment volgt ze nog de opleiding tot pedicure waarmee ze in juni klaar hoopt te zijn.

De Puttense was al enige tijd op zoek naar een grotere ruimte en had hiervoor onder meer een kennis benaderd die werkzaam is in De Hof van Putten. Daar was aanvankelijk geen ruimte maar recent kreeg Anna het verlossende telefoontje dat er toch een ruimte beschikbaar is gekomen. Daar heeft ze inmiddels haar spulletjes staan om met de behandeling van start te gaan.

KLANTEN Inmiddels heeft Anna al een aardige eigen klantenkring weten op te bouwen. In het Hof van Putten staat de deur straks voor iedereen open. Anna hoopt echter ook hotelgasten te mogen begroeten. Die hopen vaak een beetje ontspanning te vinden tijdens hun verblijf en dat wil Anna hen bieden door een behandeling.

Inmiddels is ze vijf jaar actief als schoonheidsspecialiste. Het hebben van een eigen bedrijfje is voorlopig haar einddoel.  ,,Ik vind het superleuk en een uitdaging. Wat er verder op mijn pad komt merk ik vanzelf." Haar huidige aanbod wil ze nog wel uitbreiding met huidverbetering.

ONTSPANNING Anna geeft volledige behandelingen, zowel gezichts- als lichaamsbehandeling. Zowel mannen als vrouwen kunnen bij haar terecht. "Ik ben mij nu meer aan het specialiseren op wellnessbehandelingen. Daaraan bestaat behoefte. ,,Mijn werk is erop gericht dat mensen ontspannen hier de deur uitlopen."

De Puttense wil ook mensen met huidproblemen behandelen met de daarbij behorende producten. Van haar nieuwe ruimte en haar wijze van werken kan kennis worden genomen vanaf 12 april wanneer tussen 19.00 en 22.00 uur het open huis is in haar ruimte in de Hof van Putten. De opening verzorgt ze zelf.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie