cadeau artikelen met snoep
cadeau artikelen met snoep eigen foto

25 jaar snoep voor de avondvierdaagse van Gert’s Snoepsalon

21 mei 2019 om 22:35 lokaal Deel je nieuws

Wat voor 25 jaar terug als grapje begon is door de jaren heen een begrip geworden met de avondvierdaagse.

Wij verkochten altijd al snoep in het winkelgedeelte bij de kapsalon. Doordat familie mee ging lopen met de avondvierdaagse kregen wij een beeld van wat er te koop was aan snoepjes voor de vierdaagse. Eigenwijs zeiden wij: Dat kunnen wij “beter”, een goede kwaliteit snoep voor een “normale” prijs.

Dit werd ieder jaar verder uitgebreid met een groter assortiment tot gevolg. Zo werd ons winkelgedeelte van de kapsalon aan de Garderenseweg 1x per jaar met heel veel plezier omgetoverd tot een snoepwinkel. En na de verhuizing naar de Kolthoornseweg mochten we onze traditie voortzetten bij De Molen in Putten.

We gaan ook ieder jaar naar een speciale snoepbeurs. Het is een uitdaging ieder jaar goed en gevarieerd in te kopen. We zoeken ook altijd naar nieuwe dingen. Gelukkig horen we ook ieder jaar weer van klanten dat we veel keus hebben en dat het daardoor moeilijk is een keus te maken. Dat is voor ons een compliment.

Door de jaren heen hebben we ook de veranderingen in de traditie meegemaakt. Waar het snoep voor een deel de plek van bloemen innam zien we nu de laatste jaren een verschuiving naar cadeau artikelen. Door de tegenstand vanwege het sportieve karakter van wandelen en de beloning met snoep kwam er steeds meer kritiek op deze vorm van belonen. En natuurlijk is te veel snoep niet gezond en hebben we hier als ouder een taak. In de praktijk horen we echter ook dat het snoep gelukkig niet achter elkaar wordt opgegeten. Kinderen bewaren snoepjes voor de zomervakantie. Het gaat mee naar het vakantieadres. Ze zijn juist zuinig op hun snoepjes en trots omdat ze dit hebben gekregen voor de avondvierdaagse. Maar de cadeautjes worden ook met veel plezier ontvangen.

Ook wij hebben ons assortiment hier op aangepast. We hebben steeds meer cadeau artikelen. Soms in combinatie met een snoepje.

We kunnen heel veel vertellen over ons assortiment maar hopen eigenlijk dat u zelf komt kijken. Vanaf maandag 3 juni t/m vrijdag 7 juni staan wij weer voor u klaar bij De Molen in Putten. Mocht u eerder iets nodig hebben dan kunt u ons altijd bellen.

Ons telefoonnummer is 0341 – 35 22 20.

Wij wensen alle wandelaars een gezellige avondvierdaagse toe. Laten we er weer een leuk feest van maken!

Graag tot ziens bij De Molen, Halvinkhuizerweg 1 te Putten

Gert en Dieni van Beek

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie