Jubileum van inloophuis 't Hart van Putten

23 februari 2018 om 12:10 lokaal

PUTTEN Op donderdag 1 maart is het precies vijf jaar geleden dat het Inloophuis 't Hart van Putten aan het Molenweg 2 haar deuren opende. 

Sinds de opening is er veel gebeurd. Er zijn vaste openingstijden van dinsdag tot en met zondag, waarbij gastheren en gastvrouwen zorgen voor de ontvangst en een luisterend oor bieden.
't Hart van Putten is dé ontmoetingsplek geworden midden in het centrum van Putten. Bezoekers kunnen er een kop koffie of thee drinken, met andere mensen in contact komen of een spelletje doen. Inmiddels is er een prachtige tuin aangelegd achter het inloophuis die een beschutte plek biedt aan de gasten.


Vaste gebruikers van het 't Hart van Putten zijn de GGZ op de dinsdagen, Stichting Breiboezems op woensdagmiddag, het Taalcafé op donderdagmorgen, de voedselbank op vrijdag en het Repair Café op zaterdag. 
Door de voortdurende inzet van de vrijwilligers konden er in de afgelopen vijf jaar veel mensen ontvangen worden. Het Inloophuis wordt breed gedragen binnen Putten. Ook de steun van de diverse partners, die op de website vermeld staan, maakt een wezenlijk onderdeel uit van de geboden mogelijkheden.


Het jubileum zal niet onopgemerkt voorbijgaan. Vrijdagmorgen 2 maart is er een inloop van 10.00 tot 12.00 uur, iedereen is van harte welkom. Er zijn ook diverse gasten uitgenodigd voor dit verjaardagsfeest, waarmee ze iedereen willen bedanken voor de steun in de afgelopen vijf jaar. 's Avonds worden de vrijwilligers in het zonnetje gezet.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie