De sponsoren met de penningmeester in hun midden
De sponsoren met de penningmeester in hun midden Cor ten Velde

Hoofdsponsoren Avondvierdaagse 2018 tekenen

26 april 2018 om 20:25 lokaal Deel je nieuws

Donderdag 26 april vond de ondertekening van sponsorcontracten plaats. De hoofdsponsoren van de Avondvierdaagse werden daarvoor door dhr. Teunis van Winkoop gastvrij ontvangen op melkveeboerderij en hondenopvang “Veldhoef” in de buurtschap Gerven in Putten.

Dhr. Ben Schuit, penningmeester van de A4D-Putten, heeft de contracten opgesteld en zag toe hoe twee sponsoren rond 16.30 uur hun handtekening zetten: namens Rabo-bank Putten dhr. Coen Nap en namens Stalinrichtingen en Techniek dhr. Teunis van Winkoop. De heer Lebbink van Sauna Drôme was helaas verhinderd en zal later tekenen. Na de officiële handeling werd de overeenkomst beklonken met een drankje en een hapje.

De sponsoren zorgen voor een avondvierdaagse zonder financiële zorgen. Het bestuur is hun daar erg dankbaar voor.

De voorbereidingen van de avondvierdaagse zijn in januari al gestart. De vergunning is verkregen en de muziekgezelschappen zijn al gecontracteerd. De tekst op de website is geactualiseerd, de nieuwe routes zijn klaar en op de website geplaatst. De speciale avondvierdaagsekrant is in de maak en wordt in mei in Putten en een groot deel van het buitengebied verspreid.

Dit jaar gaat de avondvierdaagse voor de zevenenzestigste keer van start op dinsdag 5 juni. Op de website www.avondvierdaagse-putten.nl kunt u zich vooraf inschrijven en alle informatie lezen.

Boerderij
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie