Clown Kiko met meisje
Clown Kiko met meisje Clown Kiko

Ontmoetingsochtend voor ouders met een kind met een beperking bij Twinkel

19 augustus 2021 om 12:23 Lokaal Deel je nieuws

Op zaterdag 4 september organiseert Twinkel een ontmoetingsochtend. Andere ouders ontmoeten, ervaringen en tips uitwisselen of elkaar ondersteunen, het kan allemaal, binnen of op het terras met een kopje koffie met wat lekkers er bij. Of tijdens een wandelingetje door de prachtige tuinen van de Ontmoetingstuin.

Uiteraard zijn ook de kinderen van harte welkom! Ook aan hen is gedacht: er is een prachtige speelplaats, een natuurtuin met waterpomp en zwengel en je kunt gebruik maken van de skelters. En tussendoor kun je ook nog clown Kiko tegenkomen die de mooiste ballonnenfiguren voor je maakt of Marjanne die muziek maakt!

Op deze ochtend is ook het bestuur aanwezig. Heb je nog leuke ideeën die je graag georganiseerd zou zien, voor de ouders of de kinderen/jongeren zelf, kom er dan mee!

Waar en wanneer: zaterdag 4 september van 10.00 tot 12.00 uur in de Ontmoetingstuin, Ouverturebaan 1-3 in Harderwijk.

Opgeven via info@stichtingtwinkel.nl met vermelding van het aantal personen. Of bel naar 0623816195 voor meer info.

Toegang: gratis

Twinkel organiseert activiteiten voor kinderen en jongeren met een verstandelijke of meervoudige handicap hier omgeving van de Noord-West Veluwe. En daarnaast wandelingen, ontmoetingsochtenden of thema bijeenkomsten voor ouders/verzorgers. Kom ook een keer kijken! Meestal zijn deze ouderbijeenkomsten gratis, voor de activiteiten voor de kinderen kan een kleine bijdrage gevraagd worden. Zie ook www.stichtingtwinkel.nl voor meer info of volg ons op Facebook.

Graag tot ziens!

Twinkel

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie