Verspreiding van de nieuwe theatergids van Theater Stroud start eerste week juni.
Verspreiding van de nieuwe theatergids van Theater Stroud start eerste week juni. Theater Stroud

Achttien voorstellingen in vernieuwde theaterzaal Stroud

29 mei 2018 om 07:59 lokaal

PUTTEN De nieuwe brochure met het theaterprogramma van Theater Stroud wordt vanaf de eerste week van juni huis-aan-huis in Putten verspreid. In de gids staan achttien voorstellingen van verschillende genres. Programmeur Rosemarie Landman: ,,Van muziek en cabaret tot literair en kindertheater, we hebben geprobeerd een zo gevarieerd mogelijk aanbod neer te zetten om iedereen een leuke avond uit te bezorgen."

Charlotte Kroone

Manouchka Derks, verantwoordelijk voor de pr en marketing van Theater Stroud: ,,De nieuwe brochure wordt niet alleen binnen Putten verspreid, maar ook in het buitengebied, aangevuld met vijfhonderd nieuwe adressen met de komst van de nieuwe wijk Bijsteren. Hiermee komen we op een verspreiding van ruim 10.000 stuks. We willen het nieuwe theaterprogramma natuurlijk bij zoveel mogelijk mensen onder de aandacht brengen maar niet iedereen ontvangt de gids thuis, bijvoorbeeld door een nee-nee-sticker. In dat geval kunnen bewoners van Putten de brochure gratis ophalen bij het VVV-kantoor, de bibliotheek of bij Stroud aan de Brinkstraat. Voor actuele informatie over de voorstellingen zijn we actief op Facebook en onze website."

TROTS Landman: ,,We zijn weer ontzettend trots op ons programma. Komend theaterseizoen 2018-2019 hebben we achttien topvoorstellingen in de mooie, vernieuwde theaterzaal in Stroud. En ook de foyer is totaal nieuw, waar men gezellig voor en na de voorstelling kan samenkomen. We krijgen verschillende artiesten: van grote, bekende namen tot kleinere, onontdekte pareltjes. Van techno cabaret en fijn pianospel tot vrolijk kindertheater. We hopen theaterliefhebbers nog meer dan voorheen een verrassende, inspirerende en leuke avond uit te bieden. Theater Stroud is een plek om te genieten, te ontmoeten en om inspiratie uit te putten!"

KAARTVERKOOP Vanaf 1 juni 2018 kan iedereen op verschillende manieren kaarten bestellen. Via de gloednieuwe website www.theaterstroud.nl, waar mensen dit jaar voor het eerst online zélf hun eigen plaats op de nieuwe tribune kunnen uitkiezen. Zo is men van een goede plek verzekerd. Ook zijn er kaarten te bestellen via het VVV-kantoor op Kerkplein 15 in Putten en via het losse bestelformulier in de brochure, dat vervolgens bij het VVV-kantoor ingeleverd kan worden. Ten slotte aan de kassa van Theater Stroud, die een uur vóór aanvang van iedere voorstelling is geopend.

Sanne Koudijs
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie