Het Brisk Recorder Quartet
Het Brisk Recorder Quartet Foppe Schut

Brisk Recorder Quartet excelleert in Randmeerconcert Ermelo

16 maart 2023 om 22:04 Lokaal Deel je nieuws

Op zaterdag 25 maart speelt het Brisk Recorder Quartet Amsterdam een verbazingwekkend   programma in de Oude Kerk in Ermelo. Het motto is ‘Four in one’. De vier musici, Marjan Banis, Susanna Borsch, Bert Honig en Alide Verheij, spelen ieder op een verzameling van verschillende blokfluiten maar zijn samen volkomen gelijkwaardig en op elkaar afgestemd. Met hun virtuoze en luchtige spel rekenen ze af met het imago van braafheid van de blokfluit. Hun talloze concerten en festivals in Nederland en in het buitenland worden overal in de pers geroemd.

Brisk betekent ‘levendig, wakker’. Dat wordt hier meer dan waargemaakt. Zoals in het klassieke werk van J. S. Bach, maar ook in stukken van  P. I. Tsjaikovski en A. Skrjabin. Die werden speciaal voor het Brisk Recorder Quartet bewerkt. Naast oude muziek uit de renaissance klinkt ook mooie hedendaagse muziek, waarvan een deel exclusief voor dit bijzondere kwartet werd geschreven. De meeslepende muziek en het spelplezier van het Brisk Recorder Quartet Amsterdam laten het publiek in verwondering achter.

Datum, tijdstip en plaats: zaterdag 25 maart 2023. Aanvang 20:00 uur in de Oude Kerk in Ermelo, Kerkbrink 1, 3851 MB Ermelo. Gratis koffie of thee in de pauze.

Reserveren is niet nodig. Losse kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa (met pin of contant) en via de Ticketunie: https://secure.ticketunie.com/wid.../299/43/OrderActvity/661. 

Sterk gereduceerde prijzen voor jongeren tot 21 jaar.

Informatie over reserveren, inhoud en organisatie van het concert is te vinden op www.randmeerconcerten.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie