Talenten van Orion
Talenten van Orion Tara

Geslaagde Jazzdansdag

4 juni 2023 om 16:00 Lokaal Deel je nieuws

Een donkere zaal, grote spotlights, veel gekleurde outfits en een enorm enthousiast publiek. De jaarlijkse Jazzdansdag was weer aangebroken en het zou wederom een enorm groot succes worden!

Orion pakt prijzen

Tijdens de Jazzdansdag op zaterdag 3 juni was de hele dag sporthal de Putter Eng volgeladen met toeschouwers en uiteraard de prachtig uitgedoste dansers en danseressen. Deze dag is georganiseerd door Jazzdans Orion Putten en leverde louter positieve reacties op. Uit heel Nederland waren dansgroepen afgereisd naar het mooiste dorp van de Veluwe om hieraan deel te nemen. De selectiegroepen maar ook de recreatiegroepen mochten hier hun ingestudeerde dans laten zien.

De dag bestond uit drie programma’s: een ochtend-, middag- en avondprogramma. Hierin lieten alle dansgroepen hun meest schattigste, grappigste, stoerste of ontroerendste dans zien. De jury beoordeelde deze dansen en reikte enkele prijzen uit. Jazzdans Orion Putten wist er twee binnen te slepen, een echt knappe prestatie!

Nederlandse kampioenschappen

Deze geslaagde dag in Putten is nog maar het topje van de ijsberg voor de jazzdansers van Orion. Want over drie weken, op 24 juni, staan de geselecteerde groepen van A-, B-, en C-niveau van Jazzdans Orion op de Nederlandse Kampioenschappen in Ahoy te Rotterdam. De kwalificatie op zich is natuurlijk al een prachtige prestatie. Maar daar worden de echte prijzen verdeeld natuurlijk.

Voor die groepen was de Jazzdansdag nog een extra oefening voor deze spannende dag in Rotterdam Ahoy.

De komende tijd gaan de overige groepen van Jazzdans Orion Putten zich voorbereiden op de einddemo die op 1 juli zal plaatsvinden in sporthal de Putter Eng te Putten. Het thema is ‘foute party’ dus dat wordt zeker een vrolijk feestje. 

Graag zien wij jullie daar natuurlijk.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie