Mitra Hessel de Beijl Putten
Mitra Hessel de Beijl Putten zelf gemaakt

Jonge Ondernemers Uit Putten Creëren Tropisch Shotje “Slokkie”

15 november 2023 om 13:08 Lokaal Deel je nieuws

PUTTEN - In het rustige dorpje Putten bloeit een nieuwe onderneming dankzij twee jonge lokale ondernemers, Dave en Denise Zwart. Gedurende het afgelopen jaar hebben zij met passie en toewijding gewerkt aan hun nieuwste creatie: Slokkie, een verfrissend tropisch (alcoholisch) drankje met de smaak van passievrucht en ananas, en een subtiel vleugje peper voor de perfecte balans.

De inspiratie achter Slokkie kwam voort uit Dave en Denise’s liefde voor ondernemen en hun verlangen om iets unieks te creëren. “Als tweeling wilden we samen iets ondernemen’’. Het idee ontstond plotseling: ‘We gaan ons eigen shotje maken’, zeiden we tegen elkaar.

Na maanden van experimenteren en proeven hebben we uiteindelijk de ideale formule gevonden voor Slokkie. Het drankje heeft een verrukkelijke smaak en verovert daardoor de harten van de lokale kroegen. “We wilden een drankje maken dat mensen meeneemt naar tropische oorden, zelfs als ze gewoon thuis zijn,” zegt Denise enthousiast.

Sinds de lancering van Slokkie zijn de reacties overweldigend positief. Het drankje is nu verkrijgbaar bij verschillende lokale horecagelegenheden en slijterijen (zo ook de Mitra Putten, zie foto) en de vraag blijft groeien.

Dave en Denise hebben grootse plannen voor de toekomst van Slokkie. Hun droom reikt verder dan de dorpsgrenzen. ‘We willen door heel Nederland’, zegt Dave met een glimlach.

Slokkie is zeker een naam om in de gaten te houden. Het succesverhaal van deze jonge ondernemers uit Putten is niet alleen een bron van trots voor henzelf, maar ook een inspiratie voor anderen die dromen van het opstarten van een eigen bedrijf in hun gemeenschap.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie