Niemand minder dan Guus Hiddink kwam deze avond vertellen over zijn imposante en veelzijdige carrière.
Niemand minder dan Guus Hiddink kwam deze avond vertellen over zijn imposante en veelzijdige carrière. Rood-Wit'58

Kantine Rood-Wit’58 uit Putten volledig gevuld voor Guus Hiddink: mooie anekdotes en op de foto met de oud-trainer

18 maart 2024 om 10:40 Maatschappelijk

PUTTEN Na eerdere edities, waar achtereenvolgens Bas Nijhuis en John van Zweden te gast waren, was het tijd voor een volgende sponsoravond bij Rood-Wit’58. Man van de club, en sponsor John Torsius wilde graag een ‘grote naam’ voor deze avond, en zo geschiedde. Niemand minder dan Guus Hiddink kwam deze avond vertellen over zijn imposante en veelzijdige carrière.

De kantine was dan ook, volledig terecht, tot de laatste stoel gevuld met genodigden. René van Hemel leidde de avond, en interviewde Guus Hiddink.

In veel gevallen was een korte vraag voldoende om een mooie anekdote van de oud-trainer voorgeschoteld te krijgen. In een anderhalf uur durend gesprek kwam zijn gehele carrière langs; van Sc Varsseveld tot Real Madrid, van Jop van Eijden tot Johan Cruyff en van Zuid-Korea tot het Nederlands elftal.

Tot slot was er vanuit de kantine nog de mogelijkheid tot het stellen van vragen, en kon de liefhebber met deze zeer bescheiden grootheid op de foto. Na een dankwoord voor Guus Hiddink, om zijn mooie verhalen, René van Hemel, voor zijn inzet bij de totstandkoming van deze avond, en tot slot voor initiatiefnemer John Torsius was het tijd voor een hapje en een drankje in de kantine. De A-selectie was deze avond verantwoordelijk voor de bediening.

In veel gevallen was een korte vraag voldoende om een mooie anekdote van de oud-trainer voorgeschoteld te krijgen.
Op de foto met Guus Hiddink.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie