Afbeelding
Donkersgoed Multimedia

Gemeente Putten wil via enquête vrijwilligerswerk versterken

6 april 2020 om 15:49 Maatschappelijk

PUTTEN De gemeente Putten wil het vrijwilligerswerk in de gemeente versterken. Om van inwoners te horen hoe zij over vrijwilligerswerk denken, vraagt de gemeente hen een korte enquête in te vullen. De uitkomsten worden verwerkt in het nieuwe vrijwilligersbeleid van de gemeente.

Putten vormt een krachtige gemeenschap, stelt de gemeente in een persbericht, mede door de inzet van vrijwilligers. Tegelijk vraagt de ondersteuning van vrijwilligers om maatwerk. Iedere vrijwilliger is namelijk anders. Daarom zoekt de gemeente Putten naar creatieve oplossingen. In die zoektocht vraagt de gemeente aan inwoners om hun mening en ideeën kenbaar te maken. Zo hoort de gemeente graag welke voorwaarden belangrijk zijn voor mensen en wat hen eventueel tegenhoudt om als vrijwilliger aan de slag te gaan.

De enquête is bedoeld voor inwoners van de gemeente Putten die al vrijwilligerswerk doen, voor inwoners die gestopt zijn als vrijwilliger en voor inwoners die erover denken om (opnieuw) vrijwilligerswerk te gaan doen. Meedoen kan tot en met donderdag 16 april 2020 via de website www.putten.nl/enquete.

Het invullen van de enquête duurt ongeveer vijf minuten. Wie mee doet maakt kans op een bon van Winkelcentrum Putten ter waarde van 25 euro.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie