Afbeelding
Gemeente Putten

VanMontfoort nieuwe contractpartner voor jeugdhulp inPutten

19 juni 2020 om 16:26 Maatschappelijk

PUTTEN VanMontfoort uit Woerden ondersteunt per 1 juli 2020 de gemeente Putten bij de uitvoering van de lokale ambulante jeugdhulp (maatwerkvoorzieningen). ,,Nadat Buurtzorg Jong aangaf te stoppen in Putten hebben wij ons in de afgelopen periode georiënteerd op een sterke samenwerkingspartner op het terrein van jeugdhulp. En ik denk dat wij die met deze ervaren organisatie hebben gevonden”, zo geeft verantwoordelijk wethouder Bert Koops aan. De samenwerking loopt tenminste door tot 1 januari 2022.

Sijko Wierenga, directeur VanMontfoort, is blij met de samenwerking. ,,Puttense gezinnen willen natuurlijk gewoon hun eigen leven leiden. Soms zijn er vragen. Wij sluiten dan aan om te helpen, zodat ze daarna weer zelfstandig verder kunnen. Onze jeugdhulpverleners willen de eigenheid van deze Veluwse gemeente goed begrijpen. Wij kijken uit naar de samenwerking met ouders, jeugdigen, de welzijnspartners in Stroud en onze opdrachtgever: de gemeente."

Ook wethouder Koops kijkt uit naar de nieuwe samenwerking. ,,Adri van Montfoort, de oprichter van de organisatie VanMontfoort, geldt als een autoriteit binnen de jeugdhulp. Ik vind het daarom fijn dat VanMontfoort ook Putten gaat ondersteunen.” Belangrijk voor de gemeente is verder dat de organisatie intensief samenwerkt met de welzijnspartners in Stroud en met de jeugdconsulenten van de gemeente. ,,Een goede samenwerking is in het belang van onze inwoners”, aldus Koops.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie